keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Huomenna :)

Nyt se sitten on ihan ovella...avajaispäivä :)

Toivottavasti huominen sujuu hyvin, niin sitten toivottavasti tämä suurin jännitys jo vähän helpottaa!

Valitettavasti nettikauppaa ei vielä saadakaan auki, vasta maanantaina aukeaa. Tavaroiden toimitukset myöhästyivät hurjasti ja paljon jäi vielä tavaraa matkalle, jotka toivottavasti saadaan mahdollisimman pian Suomeen.

Joka tapauksessa toivotan teidät tervetulleeksi tutustumaan Skräpteekkiin!

Muistattehan että tänne voi jättää viestiä toiveista ja myös voi sähköpostilla lähetellä, jos haluaa antaa ehdotuksia varaston täydennykseen :)

Miia

4 kommenttia:

 1. ajattelin nyt mäkin jättää jälkeni tänne. täällä vieläkin ihastelen mukaan tarttuneita tavaroita ja niitä nauhoja, jotka sinne vielä jäivät. toistaiseksi. ;) kiitos paljon ja varmasti tulen uudestaan. ollaan yhteyksissä niistä mahdollisista kursseista. kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut minultakin uudelle puodille, vaikka en valitettavasti avajaisiin päässytkään! Aion tulla tutustumaan valikoimiisi heti kun suinkin ehdin - odotan jännityksellä, mitä kaikkea sieltä löytyy. Onnea ja menestystä siis vain!

  VastaaPoista
 3. Olipas kiva kun saatiin tälläinen puoti tänne meidän kaupunkiin. Varmaan tulee usein piipahdettua. Onnea ja menestystä bisneksille!

  VastaaPoista
 4. Tulinpa minäkin tänne :o) Aivan ihana puoti sinulla ja paljon ihania tavaroita jäi vielä sinnekin. Oli kiva tutustua sinuun: ihana ihminen, jonka kanssa tulee heti juttuun kuin vanhan tutun kanssa :o)
  Tulen varmasti uudelleenkin, kun sinne päin tullaan ja innolla odottelen nettipuodin aukeamista!

  VastaaPoista