keskiviikko 23. syyskuuta 2009

No voihan harmitus!

Valitettavasti Skräpteekin ovet ei ole auki sitten sunnuntaina 4.10!Eivät ryökäleet antaneet lupaa moiseen :(

7 kommenttia:

 1. Saatpahan sitten itsekin levätä yhden päivän tai etsiä lisää myytävää. Minulle ei ainakaan suuri vahinko, tulen perjantaiaamuna ;-D

  VastaaPoista
 2. Luin Taavan blogista, että lauantaina 3.10 olisi maailman korttiaskartelupäivä. Ja tuli vaan mieleeni, millaiset tilat sinulla on, josko olisi kokeillut saada Hämeenlinnalaisia kortteilijoita ja askartelijoita kokoon ja vähän askartelemaan? Olisin muuten laittanut tän sulle meilillä, mutten löytänyt sähköpostiosoitettasi... No onpahan täällä nyt muidenkin kommentoitavana tämä idis :) hei, enää viikko!

  VastaaPoista
 3. Moi Miia! Onpa aivan mahtava nimi sun puodilla :D !! Tulen tutustumaan heti kun ehdin, ja niin tulee moni muukin Jappilainen ;) !

  Iloisia ja antoisia päiviä uuteen puotiin toivottaa Marjo

  VastaaPoista
 4. Hei mä en pääse sun kotisivuille, tai siis liikkeen kotisivuille?!? Mutta anyway, pakko tulla heti kun ovet aukeaa, tutkimaan kaupungin uusi askartelukauppa, täällä on sellaiselle kyllä tarvetta. :)

  Ja tuo Ninarskun ehdotus on loistava! kannatetaan vaikken itse todnäk pääsis paikalle. :(

  terkuin Katja Juhlattaresta

  VastaaPoista
 5. "Kaksi yötä jouluun on..."
  Nähdään torstai-aamuna!

  VastaaPoista
 6. Kiitoksia kaikille kommenteista!Vieläkään ei ole nettisivut auki, toivottavasti jo torstaina...Mutta saattaapi olla että ovet on auki silloin, mutta nettikauppa sitten muutaman päivän päästä..

  VastaaPoista
 7. Jos järjestätte paikallisen kokoontumisen niin lähden mielelläni mukaan. Jos saisi tuota askarteluintoa taas vähän enemmän esiin...

  VastaaPoista